Nu doar zânele iubesc copiii ci şi ele sunt iubite. Mai jos vă impărtăşim câteva din părerile celor cărora le-am trecut pragul :) Vreti sa ne scrieti parerea dumneavoastra? O puteti face AICI.

“Dragi copii, vă dăm o veste, Topolina din poveste, a trecut si pe la noi. Nu-i poveste... e real! Chiar există, nu-i minune! Pe toţi ne-a înveselit, pe copiii noştri i-a vrăjit iar pe noi părinţii ne-a răsfăţat. Adică timp de două ore şi jumătate am fost în concediu: copiii se simţeau excelent şi nu ne sâcâiau. Ca să nu vă plictisec, vă mai spun pe scurt doar faptul că noi o iubim!”

Familia arh. Dan Costa

“T-inerete O-portunitate P-prospetime P-rietenie O-nestitate L-iniste I-ubire N-aturalete A-rmonie. TOPPOLINA, un curcubeu se trairi si magie pentru puritatea copiilor!!!”

Lazar Rodica - Tg. Mures

“Toppolina face cele mai reusite petreceri. Codruta si prietenele ei mananca multi morcovi ca sa aibe si ele parul portocaliu ca al Toppolinei. Te iubim Toppolina si abia asteptam sa ne intalnim. Pupici”

Lucia - Oradea

“Atît de bine ştii să intri în rolurile pe care le joci, încît trezeşti în sufletul omului stări ciudate. Toppolina dă viaţă şi expresie nouă personajului pe care îl interpretează. Atrage atenţia specială a copilului asupra ei. Se face iubită. După fiecare apariţie a ei, fetiţa noastră o imită zile în şir şi cere să o deghizăm la fel. TE IUBIM, ŞI PĂRINŢI ŞI COPII!”

familia arhitect Dan Costa

“Ati fost atracţia botezului... vă vom recomanda cu căldură oricăror viitori părinţi :)”

Maria - Oradea

“Magnific, toţi invitaţii au fost emoţionaţi de spectacolul vostru. Vă iubim!”

Ioana - Oradea

“Timp de o lună, copiii numai despre Toppolina au vorbit, a fost o petrecere cu adevarat de neuitat! Vă mai aşteptăm cu mare drag!”

Andreea - Aleşd

“Cu siguranţă aţi alungat plictiseala de la botezul nostru. Multumim din suflet!”

Marius - Oradea

“Toată lumea v-a adorat, nu ne aşteptam sa fie atât de impresionant, soacra mea care nu plânge niciodată de faţă cu alţii a avut ochii în lacrimi, vă mulţumim mult mult de tot!”

Mariana - Oradea

Webdesign Oradea - Dreamfactory